aboutus

Guangdong Yali Sijia New Material Co., Ltd.

Guangdong Yali Sijia New Material Co., Ltd. Guangdong Yali Sijia New Material Co., Ltd.
1 2
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Yalees
Aantal werknemers: 180~200
Jaarlijkse omzet: 14000000-15000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

is yalisijia nieuw materieel Co. van Guangdong, Ltd een professionele openluchtmeubilaironderneming aangezien een ontwikkeling, een productie, een binnenlandse & buitenlandse verkoop, het geregistreerde kapitaal van het bedrijf RMB10 miljoen, met een moderne workshop van meer dan 15000 vierkante meters zijn. Momenteel, heeft het bedrijf 50, wevende machines, 46 automatische borduurwerkmachine, automatische elektronische scheeftrekkende manchine 4, en de jaarlijkse productiecapaciteit van 8 miljoen vierkante meters ingevoerd.

 

Guangdong Yali Sijia New Material Co., Ltd.

Geschiedenis

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn de regelmatige stof van het tesilinnetwerk; de zachte stof van het tesilinnetwerk; stof van het mengsel de materiële netwerk; de kabels, de singelband voor openluchtmeubilair.woven vinylbevloering en muurdocument en de producten zijn getest door gebiedende organisaties, door de de EU-BEREIK milieubescherming norm. Evenals blik ben anti-brand; antibacterieel; anti-uv1000h, 2000H, 3000H en de regelmatige spanning van de netwerkstof zijn 3080N (300KG).

 

 

Dienst

 

1. Wij kunnen one-stop serice aan elke klant, van een stuk van eenvoudig beeld aan heel wat vroegere kwaliteit tevreden die koopwaar verstrekken aan klant wordt overhandigd

2. Bied onze professionele verkoopdienst aan en het techincal steunen wanneer wij onze oprechte klant onder ogen zien, dient hen meedeelt met hen intern verpleegde patiënt, leert wat echt vereiste van elke klant is, dan geeft onze nauwkeurige acticle op tijd aan hen, tevredenstelt hen.

3. Wij kunnen de vraag van de klant overschrijden, onze cunsumer comfortabeler maken, een plezier onlangs geven zij hen dan gebruiken.

4. Uw onderzoek kan ook binnen 24 uren worden geantwoord wanneer wij het krijgen

5. Wij kunnen a geven satified reactie wanneer de klant ons het Engels, maakt u gemakkelijke die rust erbij haalt, oplost question&susicion volledig ongerust wordt gemaakt over

Ons Team

Yalees heeft goede merkreputatie in binnen- en buitenland met de hoogte - kwaliteitsontwikkeling, gevorderd innovatief concept en de goed geloofsdienst gevestigd nu onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië en over de hele wereld.

 

Specifiek aanhangen de „, professioneel, win-win, kwaliteits eerst“ bedrijfsfilosofie is geëngageerd aan de voorbereiding van pvc-productonderzoek

en ontwikkeling, innovatie en verwerking. Warm vereist het onthaal aan onze producten.

Contactgegevens